THE COURTYARD RESIDENCE


Status: Built
Location: Phnom Penh, KH
My Role: Design Team Member
Additional Credits: Re-Edge Architecture and Design


THE HOUSE DESIGNED AS A JOURNEY

The Residence is designed as a journey through a variety of spaces of varying scale and ambiance. From the shaded entrance walkway flanked by a water court , the vast lawn with the infinity pool and the more intimate inner courtyard, these modern spaces are both functional and beautiful.

The building is designed keeping privacy, utility, climate and aesthetics in mind. Materials like natural stone, wooden screens and lots of greenery give the house its tropical resort feel.




FLOOR PLAN AND SECTION


FURNITURE AND MOOD BOARD


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s