SUNWAY RESIDENCE


Status: Under-Construction
Location: Phnom Penh, KH
My Role: Design Team Member
Additional Credits: Pixel Architecture Studio

A PLAY WITH SHADOW AND LIGHT

A piece of architecture that responds to its environment. Cantilevered slabs protrude outward, creating a modern form, which allows the natural shading of the house to block out the direct sunlight and allow diffusion of light to shine through big pieces of window. A modern color scheme with a rough texture of wood and stone, giving this modern, yet tropical feel to the whole architecture.



Construction Site Photos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s